Zeilkampjes bij De Maas - 2024

Voor de jeugd van 6 tot 15 jaar zijn er verschillende kampen (met en zonder nachtverblijf) in een Optimist, dit is een 1 persoonsboot van 2 meter. Deze kampen vinden plaats tijdens de mei- en zomervakantie. Voor de wat oudere jeugd is er in de herfstvakantie een kamp waarbij ook overnacht wordt. Alle kampen hebben CWO-gediplomeerde instructeurs waarbij plezier voorop staat. Er wordt op verschillende niveaus lesgegeven afgewisseld met leuke spelletjes in en op het water maar ook langs de kant. Aan het einde van de cursus krijg je een officieel CWO jeugdzeil-diploma of een vorderingenstaat, welk diploma is natuurlijk afhankelijk van je zeilkwaliteiten en hoe snel je het zeilen oppakt tijdens deze dagen.

Een jeugdkamp in de Optimist bestaat uit 3/4/5 dagen, afhankelijk van het tijdstip en de ervaring, waarbij je elke dag van 09.30 uur t/m 17.00 uur bezig bent met zeilen en alles wat daarbij komt kijken. De lunch staat hierbij elke middag voor je klaar. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en ongeveer een week voor aanvang ontvangt u nog een mail met de laatste informatie.   

Meenemen

  • handdoek
  • droge/ warme kleding
  • zwemkleding
  • petje en/of zonnebril
  • zonnebrandcrème SPF 30
  • waterschoenen
  • wetsuit (optioneel)

zz-kamp-0723

ZZ Zeilkamp - zomervakantie '24

Het ZZ De Plas kamp is een leuk en gezellig dagkamp op de Kralingse Plas in de zomervakantie van maandag t/m donderdag. Bij het ZZ De Plas maken kinderen op speelse wijze kennis met de eerste principes van het zeilen. Plezier op en rond het water staat hier voorop. Er is plaats voor kinderen 20 in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar oud. Zwemdiploma A en B zijn hiervoor een vereiste.

CWO Zeilkamp - zomervakantie '24

Dit leuke zeilkamp op de Kralingse Plas duurt vijf dagen en richt zich vooral op het behalen van het CWO zeildiploma. Er is plaats voor ongeveer 12 kinderen per kamp in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar oud. Ook hier zijn de zwemdiploma's A en B een verplicht.

Dagindeling Zeilweek

09:15 - 09:30   ontvangst
09:30               start 
09:30 - 12:30   zeilen
13:00               lunch
14:30 - 17:00   zeilen
17:00               einde dag
zeilen-bij-de-maas

 
 

Heeft u vragen over de zeilkampjes neemt u dan gerust met contact met ons op. 
Dit kan via email vzrk.[antispam].@de-maas.nl of telefoon 010-4138514.