Huisregels

Maas-dresscode

 • Tijdens de reguliere openingstijden, van maandag tot en met vrijdag, geldt op de Sociëteit als dresscode Tenue de Ville, waarbij een das niet verplicht is, maar wel op prijs wordt gesteld. Van deze afspraak wordt slechts afgeweken wanneer dit door het Bestuur expliciet wordt aangegeven.
 • Te allen tijde niet toegestaan: o.a. sneakers, slippers, sportkleding, t-shirts en jeans.
 • Het Bestuur gaat er van uit dat leden de Maasdresscode tijdig kenbaar maken aan hun introducés. Dat voorkomt bij leden en het personeel vervelende situaties.

Rookverbod

 • Op de Sociëteit geldt een algeheel rookverbod. Dit rookverbod is zowel voor alle leden, haar introducés en het personeel van kracht.
 • Het is leden en introducés wel toegestaan om op het terras te roken. Dus NIET aan de voorzijde van het Sociëteitsgebouw!

Mobiele telefoons

 • Het is niet toegestaan mobiel te telefoneren in het restaurant.
 • Het bestuur stelt het zeer op prijs wanneer de telefoon bij binnenkomst geheel worden uitgeschakeld. De telefoon dient in ieder geval op “stil” te worden gezet.

Reserveren en introductie voor bezoek aan Sociëteit

 • Voor lunch of diner is het zeer aan te bevelen te reserveren, telefoon (010) 412 4922 of op negnirevreser.[antispam].@societeitaandemaas.nl.
 • Het is leden uiteraard toegestaan hun gasten introduceren voor een bezoek aan de Sociëteit. Ook voor introducés geldt de eerder vermelde dresscode.

Faciliteiten op Sociëteit

 • Het is mogelijk om uw verjaardag, jubileum, huldiging of feest te organiseren op de Vereeniging. U kunt contact opnemen met de afdeling Reserveringen & Clubactiviteiten telefoon (010) 412 4922 of negnirevreser.[antispam].@societeitaandemaas.nl, voor informatie over kosten en mogelijkheden. Uiteraard kunnen ook met haar alle inhoudelijke zaken worden doorgenomen en zal op basis van deze afspraken een offerte worden gemaakt. Eventuele aanvullingen en/of wijzigingen tijdens het evenement zullen op de eindfactuur worden verwerkt.
 • Voor niet-leden zijn er beperkte mogelijkheden om evenementen te organiseren. Informatie over de mogelijkheden op de Sociëteit kunt u krijgen – telefoon (010) 412 4922 of negnirevreser.[antispam].@societeitaandemaas.nl.
 • Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Deze zijn bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Download de UVH via: https://www.khn.nl/stream/uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands.pdf

societeitaandemaas

Veerdam 1
3016 DD Rotterdam
 +31 10 4124922
negnirevreser.[antispam].@societeitaandemaas.nl
 www.societeitaandemaas.nl 

Openingstijden

De Sociëteit is (afgezien van bijzondere evenementen) geopend op maandag en vrijdag van 11:30 tot 15:00. Op dinsdag t/m donderdag  zijn we geopend van 11:30 t/m 22:30. In het weekend zijn wij gesloten. 

Afwijkende openingstijden

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria