Sociëteitsavond

Om het gevoel van ontmoeten en verbinden voor Maasleden op de sociëteit te versterken presenteren wij u de Sociëteitsavond.

Deze avond vindt op elke 4e woensdag van de maand plaats aan de Veerhaven en heeft als doel om u te ontmoeten, te inspireren, en samen wat te eten & te drinken. Naast de kaart zal er ook een goede daghap zijn voor slechts € 13,50. Uiteraard hopen we alle roeiploegen, gezelschappen en tafels regelmatig te mogen begroeten. Voor iedereen die alleen komt is er ook een ‘aanschuiftafel’. Introducées zijn altijd van harte welkom.

De data van de Sociëteitsavonden zijn te vinden in de activiteiten-kalender (rechts op deze pagina).

Op woensdag zal er vaak iets georganiseerd worden door een van onze leden
Zin in een gezellige avond met een vriend of heeft u bijvoorbeeld een jaarlijks dinertje van uw ploeg? Plan dit dan op de vierde woensdagavond van de maand! Borrelt u elke maand met uw Tafel? Gezellig om dat dan op deze woensdagen te doen. Wilt u iets organiseren voor de leden? Neem contact op met de sociëteitscommissie voor ondersteuning. Onze ambitie is om de sociëteitsavonden tot een verrijkende aanvulling te maken van uw lidmaatschap van de Maas, een avond voor en door de leden.

Bij vragen of ideeën kunt u terecht bij de eissimmocstieteicos.[antispam].@de-maas.nl 

 

societeitaandemaas

Veerdam 1
3016 DD Rotterdam
 +31 10 4124922
negnirevreser.[antispam].@societeitaandemaas.nl
 www.societeitaandemaas.nl 

Openingstijden

De Sociëteit is (afgezien van bijzondere evenementen) geopend op dinsdag tot en met donderdag van 11:30 tot 22:30. Op maandag en vrijdag zijn we geopend van 11:30 t/m 16:00. In het weekend zijn wij gesloten. 

Afwijkende openingstijden

JUL
29-18
Zomersluiting 2024 (Sociëteit gesloten)

Sociëteit (opening) | 29 jul - 18 aug | Sociëteit

poster-lezing-28-feb-max-deckers
societeitsavond-28-feb-2024-correct
pubquiz-240124
soc-avond-240124