Gezelschappen & Tafels

Op de Sociëteit ontmoeten leden elkaar. Een Gezelschap of Tafel is hier een uitstekend middel toe. Deze bestaan uit leden met dezelfde interesse of achtergrond. Dat kan vanalles zijn: een geboorte periode, medische achtergrond of bijvoorbeeld interesse in energietransitie als gemene deler. In 2019 presenteerde de Sociëteitscommissie een overzicht van 15 Maas gezelschappen en tafels inclusief oproep om nieuwe te starten. Dat hebben we geweten! Inmiddels tafelen niet minder dan 27 gezelschappen aan de Veerhaven, plus 8 in oprichting.

Tafels van vermenigvuldiging
En er kunnen er nog véél meer bij! Juist bij de grote vereniging die wij zijn – in het licht van de huidige tijd – is verbinding in kleine groepjes met leden die dezelfde:

  • Achtergrond (bijvoorbeeld Marine, Delftse of Utrechtse alumni),
  • Interesse (bijvoorbeeld auto’s, fotografie, motorboten, muziek, vliegen),
  • Geboorteperiode (bijvoorbeeld sixties, seventies, eighties) of
  • Beroepsgroep (bijvoorbeeld infra, medische sector)

…delen, heel gezellig en inspirerend!

De Sociëteitscommissie nodigt dan ook iedereen van harte uit om nog meer nieuwe tafels te starten en biedt een prachtige sociëteit om dit te faciliteren. Dus heeft u een passie die u graag binnen de vereniging periodiek zou willen delen met andere leden, laat het ons weten en wij staan u met raad & daad terzijde om dit van de grond te krijgen! Ook als uw reeds bestaande gezelschap of tafel per ongeluk niet in het hier bijgevoegde overzicht staat, laat het ons s.v.p. even weten.

U kunt mailen naar de Sociëteitscommissie

Informatie per tafel

Informatie over een aantal van de tafels is te vinden op:

 

societeitaandemaas

Veerdam 1
3016 DD Rotterdam
 +31 10 4124922
negnirevreser.[antispam].@societeitaandemaas.nl
 www.societeitaandemaas.nl 

Openingstijden

De Sociëteit is (afgezien van bijzondere evenementen) geopend op dinsdag tot en met donderdag van 11:30 tot 22:30. Op maandag en vrijdag zijn we geopend van 11:30 t/m 16:00. In het weekend zijn wij gesloten. 

Afwijkende openingstijden

JUL
29-18
Zomersluiting 2024 (Sociëteit gesloten)

Sociëteit (opening) | 29 jul - 18 aug | Sociëteit