Start zeilinstructie op de Kralingse Plas voor de jeugd t/m 18 jaar

Geplaatst op 25-04-2020  -  Categorie: Zeilen

In verband met alle maatregelen rondom COVID-19 is de start van de zeilinstructie op de Kralingse Plas helaas vertraagd. Zoals wij u eerder hebben bericht, zijn wij momenteel druk bezig met de voorbereidingen van deze activiteiten en deze zullen dan dus ook zo snel mogelijk worden herstart. In afwachting van de verdere berichten hebben we daarom wel alvast de inschrijving van de zeilinstructie opnieuw opengesteld, zodat het voor kinderen t/m 18 jaar mogelijk is in de meivakantie zeillessen te volgen. Zodra dit mogelijk is en toestemming wordt verleend, zullen de zeillessen op woensdag 29 april a.s. starten. Uiteraard spreekt het voor zich dat hierbij alle maatregelen strikt in acht worden genomen.

Inschrijven kan via de website (voor dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, alleen voor 1-mans boten Optimist en Laser):

  • Dinsdag CWO 1 t/m 3 Optimist
  • Woensdag CWO 1 t/m 3 Optimist
  • Donderdag CWO 1 t/m 3 Optimist en Laser (ook voor Feva zeilers)
  • Vrijdag CWO 1 t/m 3 Optimist, Laser (ook voor Feva zeilers)

In de meivakantie starten de lessen om 12.00 of 13.00 uur (afhankelijk van de indeling). Na de meivakantie starten de lessen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 16.00 uur.
Op woensdag zijn er twee tijdvakken mogelijk:

  • Van 13.30 – 15.30 uur
  • Van 16.00 – 18.00 uur

Voor niet-leden is het mogelijk om in de meivakantie kennis te maken met het zeilen. De kosten hiervoor bedragen € 50,-.

Kinderen die zich al eerder voor de zeilinstructie hebben ingeschreven, hoeven dit niet opnieuw te doen. Met hen zal de komende dagen contact worden opgenomen.

Via deze link kan worden ingeschreven
Indien het gaat om alleen een kennismaking tijdens de meivakantie, kan dit worden aangegeven bij het veld ‘Opmerkingen’.

Uiteraard blijven wij u op de hoogte houden van eventuele verdere ontwikkelingen.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u een fijn weekend.


Met vriendelijke groet namens de Zeilcommissie,
Charles Vierling
Commissaris Kralingse Plas