RRC Klein - zaterdag 22 mei

Geplaatst op 04-05-2021  -  Categorie: Roeien

Verlang je ook weer eens naar een wedstrijdje? Schrijf je dan nu in voor de RRC Klein op zaterdag 22 mei via de RCC Maas website!
De race gaat over ongeveer 5 km van de molen op de Rottemeren naar de "bocht met de bijbel". De roeitijden worden gecorrigeerd met de vertrouwde correctiefactoren voor leeftijd, geslacht en boottype.

Deelname is voor deze speciale editie beperkt tot de roeiverenigingen langs de Rotte/Het Noorderkanaal of mensen met een boot op de Willem-Alexander Baan.
Verder moet uiteraard worden voldaan aan de coronaregels waardoor alleen skiffs of meermansboten met roeiers uit één
huishouden of studenten/jeugd roeiers kunnen deelnemen.

Meedoen?
1. Je kunt je inschrijven op de website (inschrijving sluit woensdag 19 mei), indien je niet eerder geregistreerd bent, vraagt de website persoonsgegevens in te vullen;
2. Donderdag 20 mei ontvang je bericht en krijg je je startnummer.
3. Wees op tijd op 22 mei, dus vóór 9:55 uur achter de startlijn bij de molen op de Rottemeren.

Niet Maasleden
Let op. Je krijgt 20 mei ook een linkje naar de inschrijvingen. Zorg zelf voor het printen, plastificeren en aanbrengen van het nummer op de boeg van je boot. De Maas zal dit niet voor andere verenigingen coördineren om fysiek contact zoveel mogelijk te beperken;

Speciaal voor Maasleden
Bij inschrijven aangeven in welke boot je wilt starten (hoofdgebruikers hebben voorrang) en deze tijdig reserveren. Laat het ons weten (via rottecompetitie@de-maas.nl) wanneer je grote problemen hebben met het reserveren van een geschikte boot. Mogelijk kunnen we met de hulp van de Materiaalcommissaris wat schuiven om toch zo veel mogelijk roeiers te laten starten.

Tot slot
Tijdens deze speciale editie zal worden getest met nieuwe software waarmee wordt beoogd om uitslagen makkelijker en sneller beschikbaar te maken. We hopen in het najaar de reguliere RRC competitie weer te kunnen starten.

Met sportieve groet,
Organisatie RRC Klein

20181222-rrc1-12


Copyright ©2021
Koninklijke Roei en Zeil Vereeniging 'De Maas'