Roeicursus jeugd en de vrijdagavondjes gaan weer beginnen

Geplaatst op 01-03-2021  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Thomas Notermans

Vrijdag 5 maart start het vrijdagroeien om 16.30uur op ‘De Maas’. Onder begeleiding van onder andere Marit Klaasen en Thomas Notermans mogen alle onervaren jeugdleden en andere geïnteresseerden komen roeien op ‘De Maas’ (Prinsemolenpad 93). Het roeien wordt geleerd in verschillende boottypes maar voornamelijk de skiff (eenpersoonsboot). In deze discipline wordt eind juni het afroei-examen afgelegd. Na het behalen van het afroei-examen mag je zelfstandig het water op. “Nog geen Maaslid, wel roeien?” Geen probleem, kom langs op vrijdag en ervaar of het roeien iets voor jou is. Kom in sportkleding en neem een handdoek mee voor als je jezelf flink in het zweet hebt gewerkt of als je hebt gezwommen ;)!!

Het jeugdbestuur staat ook weer in de startblokken om er onvergetelijke avondjes van te maken. Dat betekent dat er weer wordt gegeten na het trainen, neem hiervoor 5 euro mee. De vrijdagavondjes staan gepland tot en met de eerste vrijdag in juli en gaan onafgebroken door.

Kan je al roeien en wil je aansluiten bij de regioroeiers (tweemaal trainen in de week)? Kom vrijdag langs en informeer naar de mogelijkheden. Vaker trainen en het uiterste uit jezelf willen halen? Kom een keer meetrainen met het wedstrijdteam. Het wedstrijdteam traint wekelijks 4 tot 7 keer ter voorbereiding op nationale wedstrijden (onder andere het Nederlands Kampioenschap).

Kom je roeien? Laat het weten en neem contact op met Thomas Notermans via hcaocieor.[antispam].@de-maas.nl.
De cursus start om 16.30 uur, mocht dat niet haalbaar zijn op vrijdagen, of is aanstaande vrijdag nog niet haalbaar? Informeer naar de mogelijkheden via hetzelfde mailadres.

(de foto's zijn gemaakt vóór de covid-19 pandemie)

2021-jeugdroeien2

2021-jeugdroeien


Copyright ©2021
Koninklijke Roei en Zeil Vereeniging 'De Maas'