Retourtje Snelweg – 2023

Geplaatst op 16-04-2023  -  Categorie: Roeien

sww-2022Altijd al willen weten hoe de Rotte er uitziet ten noorden van molen de Eendracht? Dit is uw kans want na enige jaren afwezigheid is vorig jaar de Snelwegwedstrijd (SWW) weer afgestoft en nieuw leven ingeblazen onder de nieuwe naam Retourtje Snelweg. Tot enkele jaren geleden werd deze  jaarlijks in combinatie met de vaardigheidsproef  (VP) georganiseerd op een doordeweekse zomeravond om en nabij de langste dag.

De werkzaamheden aan de tunnel van de A16 vormen dit jaar geen hindernis meer en start en finish zijn als vanouds weer bij de 1e woonboot na de Irenebrug en het keerpunt bij de A12. De organisatie, begeleiding op het water en tijdregistratie zijn in handen van het team van de Rotte Roei Competitie commissie.

De roeitijden zullen naar boottype, leeftijd en geslacht worden gecorrigeerd met de bekende correctiefactoren van de RRC.

  • Traject tussen Irenebrug en A12 met keerboei, afstand ± 20 km
  • Datum: Woensdag 21 juni 2023
  • Inschrijving open voor Maasleden in alle Boottypen
  • Inschrijven via het RRC Inschrijfformulier
  • Start 18.00 uur

Na afloop worden de inspanningen beloond met een BBQ op de loods, uiteraard op eigen kosten. Deze staat uiteraard ook open voor niet roeiende Maasleden.