Nog nooit geroeid? Roeicursus start vrijdag 4 september

Geplaatst op 03-09-2020  -  Categorie: Roeien

Afgelopen week begonnen de middelbare scholen weer en het roeien dus ook. Vanaf vrijdag 4 september kan de jeugd zonder roei-ervaring les krijgen van Marit Klaasen. De training start om 16.30 uur en eindigt 18.00 uur. In de maanden september en oktober wordt er op alle vrijdagen getraind. Vanaf november start de indoortraining als vervanging van de roeitraining voor deze jeugdroei(st)ers.
Tussen de 12-18 jaar en interesse om te komen roeien? Mail naar hcaocieor.[antispam].@de-maas.nl of spreek Marit aan! Eind oktober vindt het afroei-examen plaats.

De gevorderde groep start ook vrijdag 4 september
Onder leiding van Helene Fobler en Marieke van Holten worden er wekelijks twee roeitrainingen georganiseerd. Heb je je afroeidiploma en wil je beter worden in roeien en deelnemen aan regionale wedstrijden? Dat kan. Mail naar hcaocieor.[antispam].@de-maas.nl en vraag naar de mogelijkheden, uiteraard kan je ook op het vlot naar de begeleiders toe stappen.. Door deze groep wordt er op vrijdag (16.15 uur) en zondag (15.00 uur) getraind.

Wedstrijdteam “De Maas”
Is roeien je lust en je leven? Wil je de beste zijn? Vind je sporten helemaal het einde? Wil je kijken of het wedstrijdroeien bij je past en deelnemen aan nationale en internationale wedstrijden? Mail naar hcaocieor.[antispam].@de-maas.nl en informeer naar de mogelijkheden. Het wedstrijdteam staat onder leiding van Thomas Notermans die uiteraard ook op het vlot aangesproken kan worden. Vrijdag 11 september om 16.30 uur wordt het seizoen globaal besproken en worden de maanden september-oktober uitgelicht. Contact: roeicoach@de-maas.nl