Maandag 2 november a.s. start outdoortrainingen (ipv indoor)

Geplaatst op 06-10-2020  -  Categorie: Roeien

Gezien de huidige omstandigheden en daarmee de begrijpelijke beperkingen, zullen er dit seizoen geen indoortrainingen plaatsvinden. In plaats hiervan organiseren wij vanaf maandag 2 november a.s. outdoortrainingen.
Vanaf die datum zal op het vlot van ‘De Maas’ elke maandag worden getraind. Deze trainingen zijn vergelijkbaar met de trainingen zoals u deze van ons gewend was in de gymzaal. Onder leiding van Herman Wilton zal er ‘Corona-verantwoord’ getraind worden en het concept van roulerende circuittraining maakt plaats voor vaste trainingsplekjes. Er zullen drie trainingsmomenten zijn:
17.00 – 18.00 uur merendeel wedstrijdteam en jeugd
18.15 – 19.15 uur veteranen
19.30 – 20.30 uur veteranen
Mochten de weersvoorspellingen slecht zijn voor maandag, dan wordt de training verplaatst naar de vrijdag in dezelfde week. Dit wordt vooraf via Whats-app gecommuniceerd. Om de communicatie vlot te laten verlopen, wordt er begin november een Whats-app groep gemaakt waar alleen berichten verzonden worden door de trainers, maar geen reacties kunnen worden ontvangen. De trainingen worden gegeven in de maanden november, december, januari en februari. Er geldt een maximale groepsgrootte van 20 personen.
Meedoen met de outdoor-trainingen? Aanmelden kan via de Maas-app en op de website. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u een mail met uw naam en mobiele telefoonnummer sturen naar krzv@de-maas.nl. De kosten bedragen € 35,- per persoon. Dit bedrag kan direct bij inschrijven via Ideal worden voldaan.
Mochten er vragen zijn, neem contact op met Thomas Notermans hcaocieoraiv.[antispam].@de-maas.nl.
Graag tot ziens op het vlot!