Corona-update: opening Sociëteit

Geplaatst op 23-05-2020  -  Categorie: Algemeen

We zijn blij dat het weer de goede kant op gaat en de berichtgevingen met betrekking tot het coronavirus positief zijn waardoor het ons allemaal weer meer ruimte biedt.

Het is gebleken dat het helaas niet rendabel is de Sociëteit te openen vanaf 1 juni in verband met de maatregelen die vanaf die datum van kracht zijn. Daarom is het besluit genomen om de opening van de Sociëteit uit te stellen naar 1 juli a.s. Ook wij vinden het jammer dat wij allen nog even geduld moeten hebben om te genieten van een heerlijk diner of een lunch, maar wij vragen uw geduld en begrip. De verruiming van het aantal toegestane gasten naar 100 personen vanaf 1 juli biedt de Sociëteit weer mogelijkheden om haar leden te kunnen ontvangen en te laten genieten van een overheerlijke lunch of een diner.

Mochten de maatregelen met betrekking tot het aantal toegestane gasten eerder versoepeld worden dan 1 juli, dan zal de Sociëteit eerder open gaan. Ook zal de komende periode gekeken worden naar mogelijkheden waarbij wellicht incidenteel iets georganiseerd kan worden. Uiteraard zullen wij u hierover dan informeren.
 
Om u toch de mogelijkheid te bieden weer zoveel als mogelijk te kunnen gaan genieten van de faciliteiten die de Sociëteit biedt, is besloten de gehele zomer open te blijven en vervalt de jaarlijkse zomersluiting. Liselotte Donker en haar team verwelkomen u dan ook graag weer! Momenteel wordt hard gewerkt aan een planning waarbij mooie en leuke activiteiten zullen worden aangeboden. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte. Wij kijken uit naar een mooie zomer waarbij we elkaar weer kunnen ontmoeten op deze prachtige plek aan De Maas.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u een heel fijn Hemelvaartsweekend toe!

Namens het Bestuur,
Arnoud van der Slot
Voorzitter