Lenteborrel & Nieuwe leden borrel

woensdag 15 mei 2024

 
Tijd
17:30 tot 19:30 uur
Locatie
Sociëteit, Veerdam 1 te Rotterdam
 

 

Zeer geacht (nieuw) lid van de Vereniging! 

 

Dit jaar bent u lid geworden van de Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging ‘De Maas’, een prachtige Vereeniging met een rijke historie. Waarschijnlijk heeft u inmiddels al geroeid, gezeild of onze mooie Sociëteit bezocht.

 

Omdat het Bestuur graag traditie getrouw kennismaakt met de nieuwe leden en het belangrijk vindt u allen welkom te heten en zo ook de onderlinge band te versterken, nodigen we u en de overige nieuwe leden van 2024 van harte uit voor een kennismaking- en de lenteborrel op:

 

Woensdag 15 mei 

 

Tijdens deze borrel zal de voorzitter samen met de ondervoorzitters van het Roeien, Zeilen en de Sociëteit informatie geven over de Vereeniging. Daarnaast is het mogelijk om met andere bestuursleden en de aanwezige commissieleden over specifieke activiteiten van gedachte te wisselen. 

 

Vanaf 19:30 uur is er de mogelijkheid om op de Sociëteit te dineren.

We verzoeken u zich via de website of app aan te melden en of u aansluitend deelneemt aan het diner. Betaling is ter plaatse. 

 

Wij zien uit naar uw komst op woensdag 15 mei! 

 

AANMELDEN kan via de app of website. Heeft u geen inloggegevens? Neemt u dan even contact op met het secretariaat via vzrk.[antispam].@de-maas.nl

 

Let op! U kunt zich aanmelden tot maandag 13 mei.

Bij No- show of afmeldingen na maandag 13 mei zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten door te facturereren.